Je hoort het vaak ‘oh het is maar stress’. Maar stress doet veel met je lichaam en ook met je huid. We willen het allemaal tegelijk doen: een carrière, een goede ouder zijn, sporten, gezond eten, er zijn voor anderen. Maar dat alles kun je niet goed volbrengen als je niet eerst goed voor jezelf zorgt. Neem even die time-out, ga liggen en ontspan en laat je even in de watten leggen of leg jezelf in de watten met heerlijke, verzorgende producten voor thuis. Jij en je huid hebben het nodig om weer op te laden.

 

LAAT JE STRESSHORMOON DALEN EN ONTSPAN

Door stress maakt je lichaam het stresshormoon cortisol aan wat bij voortdurende stress voor huidveroudering zorgt. De boog kan echt niet altijd gespannen staan. Neem daarom tijd voor jezelf, gun jezelf dat ook echt. Door te ontspannen en jezelf te laten verzorgen in een ontspannende en huidverbeterende behandeling daalt je cortisolspiegel en komen jij en je huid tot rust. Zodat je er weer tegenaan kunt.

 

Medik8-Pro-Bio-Cel-Mask

 

TOT RUST KOMEN MET DEZE HEERLIJKE PRODUCTEN

Wij verzorgen graag een ontspannende behandeling zodat je weer in balans en tot rust komt. Een moment voor jezelf om op te laden. Daarnaast kun je ook zelf lekker een masker nemen, bijvoorbeeld het Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask van Medik8, een hydraterend masker verrijkt met ontgiftende mineralen zoals zink en rockweed algen. Of neem even tijd voor jezelf door je in te smeren met een heerlijke body cream zoals de nourishing body cream, vrij van alles wat kunstmatig is en extreem hydraterend. Zorg goed voor jezelf, alleen jij kunt dat!