Je hoort het vaak ‘oh het is maar stress’. Maar stress doet veel met je lichaam en ook met je huid. We willen het allemaal tegelijk doen: een carrière, een goede ouder zijn, sporten, gezond eten, er zijn voor anderen. Maar dat alles kun je niet goed volbrengen als je niet eerst goed voor jezelf zorgt. Neem even die time-out, ga liggen en ontspan en laat je even in de watten leggen of leg jezelf in de watten met heerlijke, verzorgende producten voor thuis. Jij en je huid hebben het nodig om weer op te laden.

 

LAAT JE STRESSHORMOON DALEN EN ONTSPAN

Door stress maakt je lichaam het stresshormoon cortisol aan wat bij voortdurende stress voor huidveroudering zorgt. De boog kan echt niet altijd gespannen staan. Neem daarom tijd voor jezelf, gun jezelf dat ook echt. Door te ontspannen en jezelf te laten verzorgen in een ontspannende en huidverbeterende behandeling daalt je cortisolspiegel en komen jij en je huid tot rust. Zodat je er weer tegenaan kunt.

 

Medik8-Pro-Bio-Cel-Mask

Wat zijn de voordelen van vitamine C en A?

Vitamine C stimuleert de productie van collageen en zorgt voor een stevige huid. Vitamine A verjongt tijdens de nachtrust. Verder heeft vitamine A veel voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van cellulaire vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Daarnaast is goed hydrateren belangrijk, omdat tekenen van veroudering kunnen verergeren door uitdroging. Rimpels worden dieper.

 

Wat kun je tegen uitdroging van je huid doen?

Goed hydrateren dus. Dat betekent: genoeg water drinken en een hydraterende crème gebruiken. Een crème die ervoor zorgt dat vochtwaarden worden bijgevuld – met als resultaat een zachte, veerkrachtige huid.

Onze crème-formules bevatten elk hydratoren, die als het ware de H2O naar zich toe trekken. Ze trekken het vocht uit de onderste lagen van de huid naar de gedehydrateerde bovenlagen.  Bovendien kunnen deze hydratoren watermoleculen uit de lucht ‘vastgrijpen’ en ze in de huid vastzetten.

 

Een huidanalyse op maat

Jouw huid is natuurlijk anders dan die van je buurvrouw. Daarom heb je ook andere producten en behandelingen nodig. Daarom bieden wij huidconsulten aan. Tijdens een consult maken we een digitale huidanalyse en bespreken de omgevingsfactoren die de oorzaak kunnen zijn van jouw huidveroudering. Vervolgens kijken we wat er bij jou en jouw huid past en maken we een plan. Dit plan houdt meestal een combinatie salonbehandelingen en verzorgingsproducten in. Zodat jij binnenkort van een gezonde, mooier uitziende huid geniet.

Wil je meer weten over de behandelingen bij La Joie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!