Goed voor jezelf zorgen (tijdens de coronacrisis) is goed zorgen voor de ander.

Lief zijn voor jezelf is lief zijn voor de ander. Want als jij even rust neemt, kan je alles daarna veel beter aan. Dat weet je, maar dat valt niet altijd mee. Wij vrouwen leggen de lat torenhoog en dat voel je nu we ruim drie weken in de intelligente lockdown zitten.

Je bent opeens ‘every woman’, 24/7. Je bent nu dus niet alleen die sterke vrouw, maar waarschijnlijk ook werknemer, geliefde, kokkin, schoonmaakster en misschien zelfs moeder en juf op één dag, iedere dag! Dat is niet niks, dus is me-time extra belangrijk. Al is het maar een half uurtje, even alles van je af laten glijden, want het is een pittige tijd.

 

Creëer een mini-kuuroord

Leg daarom de lat iets lager en neem je moment. Zet je telefoon uit, maak een kopje thee voor jezelf en duik de badkamer in. Creëer een mini-kuuroord. Dat verdien je, dat heb je nodig, en je huid ook. Steek geurkaarsen aan en geniet van het warme heilzame warme water in bad of de onder douche.

 

Steuntje tijdens de coronacrisis

Alle salons en spa’s zijn gesloten. Toch vinden wij dat je juist nu het beste verdient. Daarom doen wij van La Joie ons best om de mooiste producten te selecteren voor thuisgebruik, voor een fijne prijs.

Denk aan de Nourishing Body Cream. Dit is een intensieve bodycrème op basis van cacaoboter. De crème trekt snel in en helpt de huidbarrière weer in balans te brengen, waardoor vochtverlies uit de bovenste huidlagen wordt voorkomen. Ook bevat de crème een ultramoderne formule waardoor vocht wordt aangetrokken uit de onderste lagen van de huid en die zorgt voor meer vocht aan het oppervlak.

nourishingbodyvream-age-defying-oil

Als je een paar druppels Age Defying Body Oil aan de body cream toevoegt, wordt deze nog rijker en voedender. Age Defying Body Oil is een voedende en verjongende massageolie. Het optimaliseert de gezondheid en de werking van de huid, terwijl de antioxidanten (vitamine C en E) de huidtextuur en soepelheid verbeteren. De aromatische en essentiële oliën, lavendel, frankincense en nerioli, zorgen ervoor dat de huid kalmeert en geven een heerlijke geur af. Neem de tijd om je lichaam rustig in te masseren. Geniet van de rustgevende geuren.