De kracht van vitamine C op je huid is groot. Het is een absolute must voor een gezonde, stralende huid. Het is een sterke antioxidant die de productie van collageen stimuleert, je huid egaliseert en pigmentatie blokkeert. Het is daarom belangrijk om vitamine c in je dagelijkse verzorgingsritueel op te nemen

 

VOED JEZELF VAN BINNEN EN BUITEN MET VITAMINE C

Het is essentieel je lichaam zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant te voeden met deze vitamine. Je vindt het in voedsel zoals fruit, groente en aardappelen. Kiwi is bijvoorbeeld echt een lekker en gezond vitamine C bommetje. Maar niet iedereen lukt het om dagelijks via voeding genoeg van binnen te krijgen. Cellics heeft hiervoor fantastische supplementen ontwikkeld die je huid van binnenuit voeden. Dit meer dan complete huidsupplement is heel goed voor je huid en zorgt daarnaast ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten en gezonde darmen. Het geeft een algeheel gevoel van fitheid. Het is in poedervorm dus makkelijk met een smoothie, sapje of water in de ochtend in te nemen en je kunt er weer tegenaan.

vitamine c

WELKE PRODUCTEN?

Je huid aan de buitenkant voeden met vitamine C is net zo belangrijk! En heel effectief. Een goede dagelijkse verzorging met vitamine C is de Daily Radiance Vitamine C van Medik8. Een krachtige op water gebaseerde vitamine C crème met een lichte textuur. Medik8 heeft maar liefst zeven producten met vitamine C. Deze crème van Medik8 is ideaal om te combineren met de supplementen van Cellics. Zo ben je van binnen en van buiten volledig vitamine C proof!

Vitamine C Medik8