Mooie, glanzende en verzorgde nagels

Altijd mooie en perfecte nagels !

In de Beauty en Wellness salon van La Joie bevindt zich nu ook een nagelstudio met een zeer compleet aanbod aan nagelbehandelingen.

nagelstudio-zutphen-nagels

 

CND Shellac behandeling

CND SHELLAC is ideaal voor mensen met gezonde natuurlijke nagels die langdurig perfect gelakte en verzorgde nagels willen. Deze polish die 14 dagen lang schitterend resultaat geeft op de nagels kan direct in de nagelstudio op de natuurlijke nagel of op een kunstnagel aangebracht worden. De polish wordt  in een paar lagen als nagellak opgebracht en uitgehard in een CND UV-lamp. Na enkele minuten onder deze lamp gezeten te hebben zal de polish gelijk uitgehard zijn en loopt u geen risico op beschadigingen. De polish zal niet afbladderen maar uitgroeien. CND SHELLAC  geeft een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.

 

GelNagel behandeling

Lukt het je niet om je nagels te laten groeien? Of blijven ze maar scheuren? Gelnagels zijn op een natuurlijke manier een mooie versteviging en verlenging van je eigen nagels. Bij Gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagels welke gevoelig is voor UV (ultra violet) licht. Bij deze methode wordt er in de nagelstudio een UV lamp gebruikt. De gelnagel is altijd opgebouwd uit meerdere lagen die ieder weer moeten uitharden onder de lamp. Met gelnagels is het mogelijk om de eigen nagel langer te maken dan dat hij is. Ideaal als je van jezelf korte nagels hebt. De gel is er in verschillende kleuren maar ook in een transparante kleurloze gel. Hierdoor zie je bijna niet dat je nagels niet van jezelf zijn. Bij gelnagels zijn allerlei leuke versieringen mogelijk om de nagels nog leuker te maken.

Manicure behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling in de nagelstudio.

Een SPA manicure behandeling bestaat uit het volgende:

  • Warme compressen
  • Model vijlen van de natuurlijke nagel
  • Verzorgen van nagelriemen
  • Scrubmassage
  • Verzorgend en voedend masker
  • Lakken van de nagels (Vinylux naggellak of CND Shellac)
  • Parrafinebad
  • Massage met handcreme

SPA Manicure

€ 47,50

nagelstudio-zutphen

AcrylNagel behandeling

Ook acrylnagels zijn een mooie oplossing als je zoekt naar een stevige nagelverlenger! Bij Acrylnagels wordt er een chemische samenstelling van poeder en vloeistof (liquid) in de nagelstudio met elkaar gemengd welke uitharden zodra ze een verbinding met elkaar aangaan. Acryl is een stroperige vloeistof die met een kwast wordt aangebracht. Het voordeel bij Acrylnagels is dat het een stuk harder wordt dan bij Gelnagels. Wil je de nagels echt een heel stuk langer hebben dan kan dat met Acrylnagels. De acrylpoeder is er ook in diverse kleuren dus je kunt de nagels in meerdere kleuren krijgen. Ook bij Acrylnagels kun je voor een transparante doorzichtige nagel gaan waarbij je nauwelijks ziet dat je kunstnagels hebt. Acrylnagels zijn vaak wel iets dikker. Acrylnagels zijn ideaal voor nagelbijters die van zichzelf erg korte nagels hebben.

 

Wat is het verschil tussen Gelnagels en Acrylnagels?

Gelnagels worden hard onder een UV lamp en Acrylnagels worden hard zodra de Acrylpoeder met de liquid wordt gemengd. Gelnagels zien er natuurlijker uit en kunnen iets sneller worden aangebracht dan Acrylnagels. Gelnagels blijven ten opzichte van Acrylnagels wat flexibeler. Bij Arcylnagels zijn langere nagels makkelijker gerealiseerd dan bij Gelnagels. In beide gevallen kun je er van alles mee zoals Nail art, French manicure of Shellac. Ook zijn beide soorten nagels met een normale nagellak te lakken.

Over CND

CND (voorheen beter bekend als Creative Nail Design) is de marktleider in professionele nagelproducten. Naast kwalitatieve systemen ontwikkeld in het eigen laboratorium van CND, biedt CND goede ondersteuning via opleidingen en workshops. CND staat continue in interactie met de professional. Aan deze samenwerking tussen CND en professional dankt CND haar wereldwijde succes en wordt de klant elke dag weer opnieuw verrast door de prachtige producten van CND! Al ruim 20 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit, innoveren zij de markt onder andere CND SHELLAC de enige echte 14+ day nail color, en zijn de producten niet meer weg te denken uit salons over de hele wereld. Het brede assortiment van CND bestaat uit, CND SHELLAC brand 14+ day nail color, VINYLUX Weekly Polish, Sentsations, SOLAROIL en nog veel meer. Stuk voor stuk producten voor de professional.

 

Tarieven nagelbehandelingen:

CND Gel/Acryl

Nieuwe set gel French/Color€67,50
Nabehandeling gel French/Color*€42,50
Nieuwe set acryl French/Color€67,50
Nabehandeling acryl French/Color*€42,50
Verwijderen van Gel/Acryl€25,00

*Geldt voor nabehandelingen binnen 3 a 4 weken

 

CND Shellac

Shellac French/Color
Incl. flesje nagelriemolie* of verwijderen
€32,50
CND Smoothing Treatment
De Shellac zal beter houdbaar zijn op gespleten en zachte nagels met deze voorbehandeling
€5,00 meerprijs op de behandeling
Verwijderen van Shellac€17,50

*CND SOLAR OIL nagelriemolie is zeer voedend en is speciaal ontworpen om diep in de nagelriemen en nagelplaat door te dringen en te beschermen. Samengesteld uit een mengeling van natuurlijke lichte oliën en vitamine E. Bij zorgvuldig gebruik van deze olie krijgt je garantie op uw CND Shellac.

 

Je kunt hieronder een behandeling boeken:

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress