Nagelstudio

Mooie verzorgde nagels maken je look compleet! Onze professionele nagelstudio biedt een compleet aanbod aan nagelbehandelingen. Met onze behandelingen krijg je prachtige, gezonde, glanzende, stevige en krasvrije nagels. Wij werken enkel met professionele merken zoals Pronails, Polygel en Biab.

In verband met drukte in de salon hebben we tijdelijk een stop op nagelbehandelingen. Soms ontstaat er toch nog ruimte in onze planning en daarvoor hanteren we een wachtlijst. Mail ons op info@lajoie.nl en dan zetten we je op de wachtlijst. Excuses voor het ongemak en dank voor je begrip.

Basis Manicure + Pronails Sopolish Gellak

60 minuten €32,50

Met een gellak behandeling heb je minstens twee weken gegarandeerd glanzende, kleurrijke (of naturel) prachtige verzorgde nagels zonder krassen. Je nagels worden gereinigd en ontvet, hierna worden de nagelriemen teruggeduwd en eventuele velletjes verwijderd. De nagels worden in vorm gevijld, waarna de gellak wordt aangebracht. Met een basecoat als eerste laag, volgt daarna twee keer de kleurlaag en tot slot een topcoat om het geheel te sealen en te laten glanzen. De gels worden uitgehard in de daarvoor bestemde Led-lamp waarmee de gel niet alleen de natuurlijke nagel verstevigt, maar de gellak ook krasvrij maakt. De behandeling wordt afgerond met nagelriemolie en een verzorgende handcrème.

Spa Manicure (inclusief E-manicure & Pronails Sopolish Gellak )

75 minuten €47,50

Een SPA-manicure is een uitgebreide wellness manicure met warme kompressen op de handen, een scrubmassage, een volledige e-manicure en het verzorgen van de nagelriemen, een paraffinebad, een verzorgend en voedend masker. Daarnaast krijg je een Pronails Sopolish gellak behandeling en zodat je minstens twee weken, prachtige, glanzende, gekleurde en krasvrije nagels hebt. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage met handcrème.

E-Manicure (inclusief scrub en massage)

40 minuten €27,50

Deze populaire elektrische manicure wordt ook wel de Russische manicure genoemd. Hierbij wordt er gewerkt met een elektrische vijl. Met deze techniek worden je nagelriemen professioneel verwijderd waardoor het nagelbed direct langer oogt. Je nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen en/of eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd. De handen worden tevens ook gescrubd en gemasseerd.

Versteviging van de natuurlijke nagel (Biab)

60 minuten €45,00

Biab is erg geschikt voor het verstevigen van de natuurlijke nagel. Het is net iets steviger dan gellak en minder hard dan acryl. Door dit product op de natuurlijke nagel aan te brengen kun je je eigen nagels lang laten groeien op een heel natuurlijk ogende manier. Met Biab kun je de nagel ook iets verlengen (2 mm) en bijvoorbeeld afgescheurde hoekjes mooi corrigeren.

E-Manicure + Biab

75 minuten €50

Voor als je vingers en nagels nog niet helemaal in topconditie zijn en deze wat extra aandacht en verzorging kunnen gebruiken. Verwen je handen met de E-manicure en perfectioneer je nagels met de BIAB!

E-Manicure + Biab + Color

85 minuten €55,00

Naast de verzorging van je handen en versteviging van je nagels nog een mooie nagelkleur om het af te maken? We beschikken over een ruim assortiment aan actuele en klassieke kleuren nagellak.

Nagelverlenging met gel

Lukt het je niet om je nagels te laten groeien? Of blijven ze maar scheuren? Gelnagels zijn op een natuurlijke manier een mooie versteviging en verlenging van je eigen nagels. Bij gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de natuurlijke nagel die wordt uitgehard in een Led-lamp. Je kunt met gel je eigen nagel verstevigen en zo laten groeien maar je kunt ze ook direct laten verlengen d.m.v. tips. De gel is er in verschillende kleuren maar ook in een transparante kleurloze gel.

Nagelverlenging met acryl

Ook acrylnagels zijn een mooie oplossing als je zoekt naar een stevige nagelverlenger! Acrylnagels worden gezet d.m.v. een combinatie van poeder met liquid en het droogt aan de lucht. Acryl is een harder materiaal dan gel wat het geschikter maakt voor langere nagels. Ook bij acryl zijn diverse kleuren beschikbaar maar kun je ook voor de natuurlijke look gaan. Acrylnagels zijn ook zeer geschikt voor nagelbijters.

Nagelverlenging met Polygel

Polygel is een materiaal dat sterker is dan gel en flexibeler dan acryl. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van acryl en gel in een revolutionair alles-in-één-systeem. Polygel hardt uit in een Led-lamp.

De beste resultaten

Afhankelijk van je wensen en de staat van je natuurlijke nagel zal door onze stylist voor één van drie bovenstaande producten (gel, acryl of polygel) worden gekozen die bij jou het beste resultaat geeft.

Tarieven Manicures en Nagelverlenging

Manicures:

Basis manicure + gellak €32,50
E-manicure €27,50
Spa-manicure + gellak €47,50
Verwijderen gellak €17,50

Versteviging natuurlijke nagel:

Basis manicure + Biab €35,00

 

Nagelverlenging:

Gel/Polygel/Acryl nieuwe set €67,50
Nabehandeling/Opvullen €45,00
Verwijderen €29,50

Bij nabehandeling na 4 weken betaal je de prijs van een nieuwe set.

In verband met drukte in de salon hebben we tijdelijk een stop op nagelbehandelingen. Soms ontstaat er toch nog ruimte in onze planning en daarvoor hanteren we een wachtlijst. Mail ons op info@lajoie.nl en dan zetten we je op de wachtlijst. Excuses voor het ongemak en dank voor je begrip.